Boek nu

Online bookings for 2017 will begin in mid-October

encartPromoHomeNl
encartBlock2Nl2

UW 5 STERREN CAMPING IN ZUID-FRANKRIJK

Tussen de zee en het Esterel gebergte, welkom in het zuiden van Frankrijk paradijs

Een groene omgeving, een blauwe lucht, de altijd aanwezige zon, de rode rotsen van het Esterel massief, het zilte schuim van de Middellandse zee.

Geen twijfel mogelijk, U bent in de Var provincie, in het zuiden van Frankrijk en meer precies bij camping Esterel Caravaning op een steenworp van Saint-Raphaël!

Wij hebben het plezier U te verwelkomen op een uniek domein aan de Côte d’Azur. Op een paar minuutjes van de stranden van Agay, halfweg tussen Cannes en Saint-Tropez, is Esterel Caravaning de ideale uitvalsbasis om deze bijzondere regio te verkennen, niet alleen de Middellandse zee kustlijn maar ook het binnenland en de groene Provence.

Onze camping was de eerste om 5 sterren te ontvangen in de Var provincie. Onze camping bevindt zich in een uitgestrekt heuvelachtig domein aan de rand van het Esterel massief en beschikt over kampeerplekken voor caravans of campers en moderne stacaravans.

Of U nu van luilekkeren, sporten of de regio verkennen houdt, het hele Esterel Caravaning team zet zich in om uw vakantie een aaneenschakeling van onspanning en familie plezier te maken. Onze gehele infrastructuur en al onze activiteiten hebben uw welzijn als doel.

Dus, welkom bij Esterel Caravaning!

MEEST

ESTEREL CARAVANING

Een uitzonderlijk kader in het Esterel massief op vijf minuutjes van het strand.
Luxe prestaties op de camping…het paradijs voor kinderen…nieuw waterpretpark met 7 glijbanen.

ACCOMMODATIE

STACARAVAN & KAMPEERPLEKKEN

STACARAVAN

KAMPEERPLEKKEN VOOR CARAVANS EN CAMPERS

Laatste nieuws

Esterel Caravaning opened the TV news

// 27/09/2016 //

Esterel Caravaning opened the TV news on the 26th of september … A Beautiful TV report: end of season, staff celebration, and holiday departure for seasonal workers !

Lees meer

Speciale aanbiedingen

Themavakanties

Geen enkele themavakantie beschikbaar voor deze periode

Nieuws

 • Esterel Caravaning opened the TV news

  Esterel Caravaning opened the TV news on the 26th of september … A Beautiful TV report: end of season, staff celebration, and holiday departure for seasonal workers !

  Meer details
 • Het land van Fayence : Een fris intermezzo

  A haven of peace a short distance from Saint-Raphaël. A few kilometres inland, the country of Fayence stretches around the eponymous village in a Provençal setting of pine trees and olive groves.

  Meer details
 • L’Esterel, terre de VTT

  32 000 hectares waarvan 6 000 hectares nationaal park, 14 000 hectares geklasseerd natuurdomein, 400 km wegen, pistes en aangegeven paden …Het Esterel Massief is een geweldige locatie voor de liefhebbers van mountainbiken gelegen voor de deur van onze camping.

  Meer details