Boek nu

Openingsdatum : zaterdag 19 maart tot zaterdag 24 september

encartPromoHomeNl
encartBlock2Nl2

UW 5 STERREN CAMPING IN ZUID-FRANKRIJK

Tussen de zee en het Esterel gebergte, welkom in het zuiden van Frankrijk paradijs

Een groene omgeving, een blauwe lucht, de altijd aanwezige zon, de rode rotsen van het Esterel massief, het zilte schuim van de Middellandse zee.

Geen twijfel mogelijk, U bent in de Var provincie, in het zuiden van Frankrijk en meer precies bij camping Esterel Caravaning op een steenworp van Saint-Raphaël!

Wij hebben het plezier U te verwelkomen op een uniek domein aan de Côte d’Azur. Op een paar minuutjes van de stranden van Agay, halfweg tussen Cannes en Saint-Tropez, is Esterel Caravaning de ideale uitvalsbasis om deze bijzondere regio te verkennen, niet alleen de Middellandse zee kustlijn maar ook het binnenland en de groene Provence.

Onze camping was de eerste om 5 sterren te ontvangen in de Var provincie. Onze camping bevindt zich in een uitgestrekt heuvelachtig domein aan de rand van het Esterel massief en beschikt over kampeerplekken voor caravans of campers en moderne stacaravans.

Of U nu van luilekkeren, sporten of de regio verkennen houdt, het hele Esterel Caravaning team zet zich in om uw vakantie een aaneenschakeling van onspanning en familie plezier te maken. Onze gehele infrastructuur en al onze activiteiten hebben uw welzijn als doel.

Dus, welkom bij Esterel Caravaning!

MEEST

ESTEREL CARAVANING

Een uitzonderlijk kader in het Esterel massief op vijf minuutjes van het strand.
Luxe prestaties op de camping…het paradijs voor kinderen…nieuw waterpretpark met 7 glijbanen.

ACCOMMODATIE

STACARAVAN & KAMPEERPLEKKEN

STACARAVAN

KAMPEERPLEKKEN VOOR CARAVANS EN CAMPERS

Laatste nieuws

Esterel Caravaning : vijfde ster nogmaals bevestigd

// 30/08/2016 //

Esterel Caravaning avait été le premier camping de la côte d’Azur à obtenir sa cinquième étoile en 2011. Et il récidive en 2016. Le travail de toute une équipe, mené au fil des ans, est à nouveau récompensé puisqu’Esterel Caravaning vient d’avoir la confirmation de son reclassement en 5 étoiles.

Lees meer

Speciale aanbiedingen

Themavakanties

Geen enkele themavakantie beschikbaar voor deze periode

Nieuws