Boek nu

Opening Datum: zaterdag 19 maart

encartPromoHomeNl
encartBlock2Nl2

UW 5 STERREN CAMPING IN ZUID-FRANKRIJK

Tussen de zee en het Esterel gebergte, welkom in het zuiden van Frankrijk paradijs

Een groene omgeving, een blauwe lucht, de altijd aanwezige zon, de rode rotsen van het Esterel massief, het zilte schuim van de Middellandse zee.

Geen twijfel mogelijk, U bent in de Var provincie, in het zuiden van Frankrijk en meer precies bij camping Esterel Caravaning op een steenworp van Saint-Raphaël!

Wij hebben het plezier U te verwelkomen op een uniek domein aan de Côte d’Azur. Op een paar minuutjes van de stranden van Agay, halfweg tussen Cannes en Saint-Tropez, is Esterel Caravaning de ideale uitvalsbasis om deze bijzondere regio te verkennen, niet alleen de Middellandse zee kustlijn maar ook het binnenland en de groene Provence.

Onze camping was de eerste om 5 sterren te ontvangen in de Var provincie. Onze camping bevindt zich in een uitgestrekt heuvelachtig domein aan de rand van het Esterel massief en beschikt over kampeerplekken voor caravans of campers en moderne stacaravans.

Of U nu van luilekkeren, sporten of de regio verkennen houdt, het hele Esterel Caravaning team zet zich in om uw vakantie een aaneenschakeling van onspanning en familie plezier te maken. Onze gehele infrastructuur en al onze activiteiten hebben uw welzijn als doel.

Dus, welkom bij Esterel Caravaning!

MEEST

ESTEREL CARAVANING

Een uitzonderlijk kader in het Esterel massief op vijf minuutjes van het strand.
Luxe prestaties op de camping…het paradijs voor kinderen…nieuw waterpretpark met 7 glijbanen.

ACCOMMODATIE

STACARAVAN & KAMPEERPLEKKEN

De stacaravans hebben een oppervlakte van 16m² tot 32m² en kunnen tot 8 personen herbergen. Esterel Caravaning biedt u de keuze uit 13 categorieën stacaravans. Buiten de klassieke uitrusting (huishoudtoestellen, airconditioning, televisie en WIFI) beschikken sommige categorieën ook over een overdekt terras, een zonneterras en een privé jacuzzi…dat is pas echt genieten!


Dankzij de kampeerplekken voor caravans et campers kan u ongestoord genieten van de prachtige natuur hier in de Provence in alle comfort. U hebt de keuze uit 7 verschillende categorieën die een oppervlakte hebben van 110m² tot 170m². Al onze kampeerplaatsen zijn uitgerust met water, elektriciteit en afvalwaterafvoer, maar sommige categorieën beschikken ook over een vaatwasmachine, een ijskast of een wasmachine. In de hoogste categorieën beschikt u over een privé badkamer en/of een privé jacuzzi.

Laatste nieuws

Treasure Hunt

// 29/04/2016 //

Winners list

Lees meer

Speciale aanbiedingen

Het thema blijft

Aucun séjour à thème disponible en cette période

Nieuws