check beschikbaarheid N° 1 sur 7hébergements
spéciaux à Agay

Reserveer Online

U kunt niet alleen de beschikbaarheid voor de kampeerplekken en de stacaravans online checken maar ook uw verblijf reserveren.

Indien u vragen hebt, aarzel dan niet om onze afdeling reserveringen te contacteren per email of telefoon. Zij beantwoorden graag alle vragen over de camping en deze prachtige streek.

Uw 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk

Tussen de zee en het Esterel gebergte, welkom in het zuiden van Frankrijk paradijs

U bevindt zich in een groen kader omgeven door blauwe lucht, een stralende zon, de rode rotsen van het Esterel massief met zicht op de middellandse zee?

Er bestaat geen twijfel, u bent bij camping Esterel Caravaning in Zuid-Frankrijk!
Wij zijn blij u te verwelkomen op een unieke locatie aan de Côte d’Azur en maken uw vakantie een moment van ontspanning, plezier en ontdekking.

Onze 5 sterren camping, die als eerste in de Var provincie deze onderscheiding bekwam, gelegen in Agay St-Raphael, in het hart van de groene Provence, is de ideale keuze voor een fijne gezinsvakantie.

Wij zijn op enkele minuutjes van het strand gelegen, halverwege tussen Cannes en St-Tropez. Onze volledige staf, de activiteiten die wij bieden en onze infrastructuur staan allen in het teken van uw welzijn.

Of u nu op een kampeerplek voor caravans verblijft of in één van onze nieuwe generatie stacaravans, Esterel Caravaning is de perfecte uitvalsbasis om de schoonheid van het zuid-franse landschap te verkennen.

Het hele Esterel Caravaning team heet u van harte welkom en staat ter uwer beschikking om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken of u nu liefhebber bent van luilekkeren, sporten of de regio verkennen!

Nos hébergements locatifs

De stacaravans

De stacaravans hebben een oppervlakte van 16m² tot 32m² en kunnen tot 8 personen herbergen. Esterel Caravaning biedt u de keuze uit 13 categorieën stacaravans. Buiten de klassieke uitrusting (huishoudtoestellen, airconditioning, televisie en WIFI) beschikken sommige categorieën ook over een overdekt terras, een zonneterras en een privé jacuzzi…dat is pas echt genieten!

 

· Stacaravan 2/4 personen
· Stacaravan 4/6 personen
· Stacaravan 6 personen
· Stacaravan 7/8 personen

De kampeerplekken voor caravans en campers

Dankzij de kampeerplekken voor caravans et campers kan u ongestoord genieten van de prachtige natuur hier in de Provence in alle comfort. U hebt de keuze uit 7 verschillende categorieën die een oppervlakte hebben van 110m² tot 170m². Al onze kampeerplaatsen zijn uitgerust met water, elektriciteit en afvalwaterafvoer, maar sommige categorieën beschikken ook over een vaatwasmachine, een ijskast of een wasmachine. In de hoogste categorieën beschikt u over een privé badkamer en/of een privé jacuzzi.

 

· Kampeerplekken voor caravans en campers

Ontdek onze speciale aanbiedingen

Video van de camping